Моят Матрак » Полезни съвети и мнения за матраци » Български матраци. Предимства на българските матраци.
4 броя мългарски матраци и надпис произведено в България - Български Матраци

Български матраци. Предимства на българските матраци.

Водещите производители на български матраци са Нани, Тед, Екон и Парадайс.

В съвременния свят, качественият сън играе ключова роля за поддържането на нашето физическо и психическо здраве. Една от основните съставки за постигането на добър сън е качественият матрак. В този контекст, българските производители на матраци се превърнаха във важен фактор на пазара за продукти за сън. В тази статия ще разгледаме историята и характеристиките в производството на четирите водещи марки матраци в България.

Български Матраци Нани – Паралел ЕАД

Матраци Нани е българска марка, която се радва на голяма популярност и доверие сред потребителите. С основния си принцип да предлага високо качество на разумни цени, Нани успяват да съчетае комфорт, разнообразие и издръжливост в своите продукти. Фирмата притежава богат опит в производството на матраци и техните продукти се характеризират с дълъг експлоатационен живот.

Производителя разполага с няколко производствени и за продукцията използват висококачествени машини от немските “HENNECKE’’ и “FECKEN-KIRFEL”, американската “GRIBETZINTERNATIONAL” и италианската „RAM ELECTRONIKA”. Като най-големият производител на полиуретанова пяна в България, те са специализирали в производството на матраци от пяна. Ето защо можете да им се доверите, ако търсите матрак без пружини.

Матраци Тед – Тед Бед ЕАД

Тед Бед е друг успешен български производител, който се фокусира върху матраци с покет пружини, отговарящи на нуждите на съвременния потребител. Освен на българския пазар от производителя успешно изнасят по-голяма част от продукцията си в Европа. Служител на компанията споделя, че изнасят успешно матрак O-Zone в Япония. Едно от най-големите предимства на техните продукти е използването на специално разработени материали, които осигуряват отлична опора на гръбначния стълб и създават перфектна среда за спокоен и комфортен сън.

Тед са най-големият производител на Pocket Springs (покет пружини) в България, ето защо ако си търсите матрак с такива пружини, можете да се доверите на дългогодишният им опит. Също така има 3 модела, които са сертифицирани, като медицински изделия в изпълнителна агенция по лекарствата.

Български Матраци Екон – Латекс – Екон 91 ООД

Марката Матраци Екон – Латекс се отличава с факта, че всички модели, които произвеждат са с латексови ядра. При тях няма да намерите матрак с пружини или с полиуретанова пяна.

ЕКОН-91 е единственият производител на матраци от пено-латекс за цяла Източна Европа. Заводи с подобно уникално производство са не повече от 15 в целият свят. Заводът в град Бяла е един от най-модерните в страната. Той разполага с 4 цеха и 3 склада за готова продукция. От самото си основаване те специализират в производство на латекс и пенолатекс. Ето защо, ако си търсите латексов матрак, това е марката, на която да се доверите.

Матраци Парадайс – Paradise – Некрато ООД

Основана през 2003 г. компанията насочва своите усилия в производство и дистрибуция на матраци Парадайс – Paradise, топ матраци, френски легла, основи и аксесоари. През годините не спира да инвестира в нови технологии и машини за производството си. Залага на качествени материали и изработка, което ги прави един от най-търсените производители на матраци в България.

Матраци Парадайс произвеждат голяма гама от модели с Покет пружини и полиуретанова пяна и могат да задоволят всички изисквания и предпочитания на клиентите си. Поради изключително добре структурираното си производство, те са предпочитани от клиентите търсещи матраци с нестандартни размери. Ние от Моят Матрак доставяме нестандартни размери на производителя до 7 работни дни.

Плюсовете на производителите на български матраци са многобройни.

Един от големите им е тяхната близост до потребителите и възможността за персонални решения. Благодарение на тях, клиентите могат да се възползват от високо качество на конкурентни цени. Освен това, те съчетават иновативни технологии със старателно избрани материали, което гарантира удобство и дълъг експлоатационен живот.

В заключение, българските производители на матраци се нареждат сред водещите марки в страната и Европа. Техните продукти не отстъпват на вносните матраци по качество, издръжливост и иновации. Изборът на матрак е индивидуален, но българските производители предлагат разнообразие от опции, които могат да отговорят на нуждите и предпочитанията на почти всички потребители.

Автор

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Поръчка