Моят Матрак » Полезни съвети и мнения за матраци » Здравословен сън и спите ли достатъчно?
Жена спяща върху матрак в поза по корем

Здравословен сън и спите ли достатъчно?

Здравословен сън и спите ли достатъчно?

Колко здравословен е Вашия сън, можете да разберете от това дали спите достатъчно. За да сте отпочинали добре и да се събуждате свежи и готови за нови подвизи е много важно да спите достатъчно. Причините за недоспиване и липса на здравословен сън могат да бъдат много и различни, можете да прочетете повече за тях в секцията ни с полезни съвети.

Предлагаме Ви един лесен и бърз тест, чрез който да разберете дали спите достатъчно. Той може да бъде направен от всеки в домашни условия. За целта ви трябва часовник, лъжица и метална тава или поднос.

Важно е да направите теста следобед около 15.00 часа. Легнете в леглото като държите лъжицата в ръката си над металния поднос. Проверете колко е часа и затворете очи с нагласа да спите. След като заспите Вие ще изтървете лъжицата върху металния поднос и ще се събудите от звука, вижте колко е часа и засечете след колко минути сте заспали.

Ако сте заспали след 15 мин сте от хората, който спят достатъчно.

Ако сте заспали след 10 мин имате нужда от малко повече сън.

Ако заспите след 5 или по-малко минути определено имате нужда от много повече здравословен сън.

Ето и видео, в което можете да видите нагледно как се прави теста.

Полезно видео с музика за сън, изработено специално за нашите клиенти. Музиката съдържа комбинация от матрица на Гаряев, биорезонанс и бял шум, които ще Ви помогнат да заспите по-бързо и дълбоко.

Един от най-бързите начини за подобряване на Вашия сън е закупуването на нов матрак.

Автор

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Поръчка