Твърди матраци цени.

Твърдите матраци са едни сред търсените модели, поради ортопедичните си качества. Както може би сте чували, твърдите матраци са по-полезни за Вашето тяло. Разбира се може да е така, но може и да не е.

Твърдостта на матрака или по-скоро усещането му зависи много от индивидуалните предпочитания и тегло на човека, който ще спи на него.

За кого са подходящи твърдите матраци?

  • За тези от Вас, които предпочитат да спят на твърд матрак.
  • Хора, които спят най-вече по корем или по гръб
  • Хора с физически проблеми, като дискова херния и други заболявания в областта на гърба, таза и шията.
  • За подрастващи деца (3-7 години)
  • Хора с наднормено тегло (120+ кг.)

Тук е Важно да отбележим, че твърдият матрак, може да се усеща прекалено твърд за по-леки хора (около 50кг.), ако сте сред тях бихме Ви посъветвали да се спрете на средни към меки матраци.

Ако все още се колебаете, кой е точният за Вас матрак, можете да прочетете нашите съвети в блога ни, или конкретно статията Кой тип матрак е най-добър за Вас?

 

Цени на твърди матраци.

Цените на различните матраци с висока степен на твърдост, можете да разгледате по-горе. Като оторизиран представители на марките, които предлагаме, ние предлагаме пазарни цени, което е гаранция, че няма да намерите по-ниска цена за същите модели на пазара.

Разгледайте нашите предложения и поръчайте своя нов хубав твърд матрак на изгодна цена с безплатна доставка и изплащане без оскъпяване.

Твърди матраци, скала за твърд матрак

Популярни размери:

Поръчка