Моят Матрак » 🛏️ Матраци със средна твърдост

Руло или реален размер

Двойно ядро

Матраци със средна твърдост.

Матрак със средна твърдост, балансиран, някой производители, дори го определят, като идеал е най-търсеният модел. От всички възможно твърдости средната е най-предпочитана, защото е удобна на по-голяма част от хората.

Матраци със средна твърдост се препоръчват за хора със нормално телесно тегло. Те не са подходящи за хора с наднормено тегло и хора под 50кг., поради факта, че на първите ще им се стори много мек, а на вторите е вероятно да им се стори твърд.

Тази твърдост също така е подходяща за хора, които обичат да спят настрани, защото в тази поза матрака има да поема повече различни форми на тялото. Разбира се комбинацията с мемори пяна, която да омекоти и добави допълнителен комфорт е най-предпочитана от нашите клиенти. Не само за неповторимото усещане, но и поради качествата на материала, които значително намалят натоварването върху мускули и стави по време на сън.

Цени на матраци със средна твърдост.

Винаги цената зависи от модела и размера, който сте си харесали на матрак. По-горе можете да разгледате нашето разнообразие от средно твърди матраци. Съветваме ви да използвате филтъра, за да можете лесно и бързо да намерите Вашият нов матрак.

Ако все още не знаете каква твърдост би била подходяща за Вас, можете да прочетете повече в нашия блог или тази статия Кой тип матрак е най-добър за Вас?

Матраци със средна твърдост

Популярни размери:

Поръчка