Меки матраци

Ако си търсите мек матрак при нас ще намерите няколко модела, подходящи за Вашето търсене. Разбираме, че не са чак толкова много, но имайте предвид, че става въпрос за наистина меки матраци, които биха били неудобни за повечето хора, защото се потъва доста в тях. Поради слабото търсене на такава твърдост, се произвеждат с ограничено количество от модели.

Меките матраци са подходящи за по-леки хора (до 50 кг.), които заради теглото си не прилагат голямо натоварване върху матрака и не потъват в него, за разлика от хора с по-голямо тегло. В тези случаи, матрака не им се струва толкова мек, а по-скоро перфектен за сън. Друг фактор, който може да Ви насочи към търсене на мек матрак е позата ви за сън. Ако сте до 50кг. и спите настрани, тогава можете да се спрете на такъв матрак.

Цени на меки матраци:

Цените зависят от модела и производителя на матрака, който сте си харесали, също така и от промоционалните активности в текущия период. По-горе можете да разгледате всички меки матраци, които предлагаме в Моят Матрак.

Ако все още не сте сигурни, каква трябва да е твърдостта на Вашият нов матрак, можете да прочетете нашите насоки в статията Кой тип матрак е най-добър за Вас?

Меки матраци

Популярни размери:

Поръчка