Меню Затваряне

Кампания isleep Октомври

Какво е Pocket Spring матрак?

Ръка показваща ефекта на покет пружини и чаша вино

В тази статия ще разберете какво представлява pocket spring матрака (покет пружини), и на какво се дължи изключителното му удобство.

В Моят Матрак знаем, че покупката на нов матрак може да бъде доста изморително начинание особено, когато не знаете откъде да започнете и как да се ориентирате в наименованията на различните технологии, влагани в матраците. Един от най-честите въпроси, които получаваме е какво представлява технологията покет спринг, използвана при направата на голяма част от матраците на пазара.

Какво представлява Pocket Spring матракът?

Визуализация на Pocket Springs Покет Пружини

Технологията покет спринг, наречена така с английските думи pocket – джоб и spring – пружина, представлява система от много на брой, индивидуално опаковани пружини. Всяка от тези пружини се съдържа в свой собствен текстилен джоб. Подобна структура осигурява много по- добра опора за тялото и отличен комфорт. За разлика от обикновения Бонел пакет, при който пружините са свързани помежду си, матракът с индивидуално разположени пружинки не позволява движението да се пренася из цялата повърхност. Неудобството при Бонел пакетите и техните пружини, свързани в рамка, основно се състои в това, че свързаните елементи се движат като едно цяло и когато се въртите вечер в леглото това ще обезпокоява и Вашия партньор. При покет спринг технологията това се избягва.

Кога Pocket Spring матракът е подходящ избор?

Понеже пружините Pocket Spring са абсолютно самостоятелни една от друга и движението не се предава помежду им. Това прави този тип матраци перфектният избор, ако с партньора Ви имате голяма разлика в теглото като Ви осигурява поддържане на правилната позиция на тялото през цялата нощ.

Този вид матраци се препоръчват и при хора с дископатия. Индивидуално разположените пружинки позволяват поставяне и на пласт мемори пяна, която обгръща тялото и не натоварва мускулите и ставите по време на сън.

Ако искате да осигурите на тялото си комфортна и стабилна опора, ви препоръчваме да се насочите към Покет пружини в комбинация с мемори пяна.

Ръка показваща ефекта на покет пружини и чаша виноРъка показваща ефекта на мемори пяната

Във видеото по-долу можете да видите ефекта на на стотици покет пружинки, опаковани в текстилни джобчета и незахванати помежду си! И накрая, не забравяйте, че покупката на матрак е дългосрочна инвестиция и трябва да се чувствате сигурни в избора си.

Заповядайте в нашия шоурум да пробвате различните видове матраци с индивидуално опаковани пружини и сами да усетите своя!

Можете да разгледате и предложенията ни онлайн. В Моят Матрак разполагаме с два вида Pocket Spring матраци:

Нашите предложения:

Често Задавани Въпроси:

Какво е Pocket Springs?

Pocket Springs или на български Покет Пружини, са пружини с малък диаметър опаковани с самостоятелни текстилни джобчета.

Покет Пружините скърцат ли като старите Бонел Пружини?

Не. При тях няма метални спирали и пластини, които да ги придържат, като при старите Бонел пружини.

Удобни ли са Pocket Springs матраците?

Според някой специалисти, това е най-добрата система за сън.

Има ли твърди матраци Pocket Springs?

Няколко модели на матраци Тед в нашият сайт с Pocket Springs са доста твърди. Разгледайте ги тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *