Меню Затваряне

Поза на сън по корем

Поза на сън по корем

С безброй предложения на матраци е трудно  да знаете кой е точния матрак за вас. Разбирането как структурата на матрака, твърдостта и материалите трябва да се приспособят към вашето тяло е важно. Независимо дали спите по гърб, по корем или настрани, различните матраци могат да осигурят по-качествен сън.

За да разберете кой вид матрак е най-подходящ за Вашата позиция е добре да сте запознати с вашите точки на натиск. Точката на натиск е най-просто определена, като зона от повърхността на тялото, която е чувствителна към натиск.

За тази поза се препоръчват твърди или средно твърди матраци,

които осигуряват опора с цел правилна форма на гръбначния стълб.

Твърдостта на тези матраци ще Ви позволи максимален комфорт,

докато предпазва от потъване и изкривяване на гръбнака.

Ако спите по корем определено не Ви препоръчваме мек матрак! И определено Ви съветваме да направите всичко възможно да промените позата на сън, поради факта, че спането по корем не позволява на тялото Ви да се възстанови на 100%. Прочете как тук.

Ако матрака Ви е много мек, частта на таза ще потъва в него, което ще доведе до изкривяване на гръбнака и доста неприятни сутрини.

Също така, ако матрака Ви е много твърд той няма да позволи гръбнака Ви да заеме правилна форма и също ще доведе до болки и дискомфорт.

За да се уверите сами, какъв е точния за Вас матрак, не се колебайте да ни посетите и тествате едни от най-търсените модели във всеки ценови клас или да се свържете с нас на посочените контакти.

Изберете Вашия матрак тук.

Нашите предложения за твърди матраци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *