Меню Затваряне

Поза на сън по гръб

Поза на сън по гръб.

С безброй предложения на матраци е трудно  да знаете кой е точния матрак за вас. Разбирането как структурата на матрака, твърдостта и материалите трябва да се приспособят към вашето тяло е важно. Независимо дали спите по гърб, по корем или настрани, различните матраци могат да осигурят по-качествен сън.

За да разберете кой вид матрак е най-подходящ за Вашата позиция е добре да сте запознати с вашите точки на натиск. Точката на натиск е най-просто определена, като зона от повърхността на тялото, която е чувствителна към натиск.

гръб

За тази поза по време на сън се препоръчват твърди и ортопедични матраци, които осигуряват максимална опора и комфорт на точките натиск.

 

гръб

Ортопедичните матраци са специално проектирани да поддържат гърба Ви в правилна позиция и не позволяват на средната част на тялото (таза) да потъва.

Вижте повече за тях в нашата статия за Ортопедични матраци.

За да се уверите сами, какъв е точния за Вас матрак, не се колебайте да ни посетите и тествате едни от най-търсените модели във всеки ценови клас или да се свържете с нас на посочените контакти.

Изберете Вашия матрак тук.

Нашите предложения:

1 коментар

  1. Zdravka Boneva

    Mnogo vnimatelno, liubezno i kompetentno obslujvane. Raznoobrazie na modeli i marki matraci i na vsichki produkti, neobhodimi za dobar san. Preporachvam Moqt Matrak na vsichki, koito si tarsiat nov matrak.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *