Меню Затваряне

Поза на сън настрани

Поза на сън настрани

С безброй предложения на матраци е трудно  да знаете кой е точния матрак за вас. Разбирането как структурата на матрака, твърдостта и материалите трябва да се приспособят към вашето тяло е важно. Независимо дали спите по гърб, по корем или настрани, различните матраци могат да осигурят по-качествен сън.

За да разберете кой вид матрак е най-подходящ за Вашата позиция е добре да сте запознати с вашите точки на натиск. Точката на натиск е най-просто определена, като зона от повърхността на тялото, която е чувствителна към натиск.

Поза на сън настрани

 

Точките на натиск се променят спрямо позицията Ви на сън и по-точно, кои части се притискат върху матрака.

Матрак, който е със средна твърдост и опора е най-добрия избор за да избегнете болки и дискомфорт по време на сън.

Препоръчват се матраци с твърдост среден или средно мек, тъй като те позволяват с лекота да се оформят около контура на тялото и поддържат гръбнака в правилна форма, като същевременно осигуряват максимален комфорт.

 

Поради позицията и уязвимите точките на натиск при тази поза средно меките матраци са най-добрия избор,  защото позволяват тялото да потъне в матрака  и създават неповторимо чувство за комфорт.

 

За да се уверите сами, какъв е точния за Вас матрак, не се колебайте да ни посетите и тествате едни от най-търсените модели във всеки ценови клас или да се свържете с нас на посочените контакти.

Изберете Вашия матрак тук.

Нашите предложения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *