Меню Затваряне

В Моят Матрак сме се постарали да подберем за Вас най-качествените матраци и продукти в сферата на обзавеждането и здравословния сън.

При нас ще намерите продуктите на водещи производители като Матраци Нани; Матраци Парадайс; Матраци Тед; Матраци Магнифлекс; Матраци ISleep; Матраци Латекс; Матраци Don Almohadon, Матраци Ergonomico, Матраци Голд-Аполо; Мебели Ирим; Дивани от Паралел, и др.

Доверете се на професионалистите от Моят Матрак, ние Ви гарантираме, че няма да съжалявате!

Най-важният елемент в рецептата за добър сън е матракът. Затова в своето производство, ние ПАРАЛЕЛ ЕАД, продължаваме да посвещаваме специално място на матраците. Моделите ни отговарят на разнообразните индивидуални потребности на хора с различно телосложение и нужда от почивка. Постигаме всичко с многогодишен опит и наблюдения, качествени материали, внедрени научни разработки и най-модерни машини. За нашето производство се грижат световни лидери като: немските “HENNECKE’’ и “FECKEN-KIRFEL”, американската “GRIBETZINTERNATIONAL”, италианската „RAM ELECTRONIKA”.

Преди повече от 50 години Джулиано Магни създава своя първи матрак в малка стая в дома си в Прато, Италия. Днес Magniflex e водеща италианска марка, позната в цял свят и един от най-големите производители на матраци в Европа. Матраци Magniflex могат да бъдат намерени в над 60 страни, включително Япония, САЩ и Обединените Арабски Емирства. Тайната на успеха на Magniflex днес е същата, както и преди половин век и  се крие в съчетаване на  високотехнологични съвременни материали и италианско майсторство и дизайн за създаването на матрак с несравнимо качество, трайност и стил.

Матраци iSleep се произвеждат в най-утвърдените европейски лаборатории за здравословен сън. В тях се влагат материали от най-високо качество разработени по последна технология. Затова и матраци iSleep Ви дават 16години гаранция. Всички матраци iSleep са с ядра от плътна високоеластична пяна, в комбинация с различни по дебелина слоеве мемори пяна, подсигурявайки изключителен комфорт по време на сън. Продуктите на матраци iSleep са създадени с модерен, отличителен дизайн и очароват с взискателен подбор на текстил с различни третировки според Вашите конкретни нужди. Смяната на спалното бельо и докосването до матрак iSleep доставят истинско удоволствие.

Продуктите на “ЕКОН” се изработват по лицензирана технология на DUNLOP чрез компютърна операционна система SIEMENS, която гарантира високо качество, постоянен контрол и екологично производство. Заводът в град Бяла е един от най-модерните в страната. Той разполага с 4 цеха и 3 склада за готова продукция. Комбинацията от висококачествени материали, модерна технология и екипът от висококвалифицирани специалисти обясняват успеха на матраците “Латекс”, както на българския, така и на международния пазар.

НЕКРАТО ООД е създадена през 2003 г. с основна дейност производство и дистрибуция на матраци, основи, легла, подматрачни рамки и аксесоари с търговска марка Paradise. Притежава съвременна, високотехнологична производствена база с ново оборудване от най-висок клас на водещи европейски производители. Фирмата притежава акредитация по UKAS и ANAB и е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008, превърнал се в международен еталон за управление на качеството. В основата на успеха и безспорната лидерска позиция на българския пазар в производството на матраци от среден и висок клас, е заложен стремежът за постигане на високо качество и прилагане на последните технологични нововъведения в спалната и матрачна индустрия.

BRN е един от водещите производители и доставчици на матраци и продукти за сън – протектори за матраци, покривки за матраци, легла и легла с повдигащ и регулиращ механизъм. Производствената база на BRN разполага с 27 000кв.м. площ и се намира с безмитната зона на Кайсери в Турция. Целта на матраци BRN е да заслужи уважението и доверието на своите клиенти, партньори и дистрибутори. BRN са специализирани в производството на различни видове матраци.

TED-BED е марката, с която матраци ТЕД са познати на световния пазар. В продължение на повече от десетилетие ТЕД твори новата история на производството на матраци в България. От самото й основаване през 1995 година, поредица от постижения превръща компанията в лидер на българския пазар. Ключът към успеха се крие в мисията, която ТЕД-БЕД си поставя – да отговаряме напълно на очакванията на клиентите за превъзходно качество и справедлива цена. Фирмата ТЕД-БЕД е насочена предимно към производство на пружинни матраци с пружини тип бонел (bonnell spring units) и индивидуално пакетирани пружинки, наречени покет (pocket spring units).

Матраци Don Almohadon се отличават с прецизна изработка и са произведени от екологично чисти, висококачествени и безвредни материали. Колекцията на матраци Don Almohadon съчетава качествата на високотехнологични съвременни материали – като мемори пяна и елиосел, и са безшумни, анатомични, антиакарни и дишащи. Поради специалните съставки във вътрешността си, не се влияят от теглото на човека и не се деформират. Антиалергични, с точково адаптиране, осигуряващо равномерен натиск във всяка една част на тялото. Don Almohadon е запазена търговска марка на испанския производител от висок клас на матраци, възглавници, протектори за матраци, топери и други .

Матраци Ergonomico олицетворяват комфорта, удобството и здравословения сън. Създадени от специалисти с дългогодишна квалификация в сферата на производството на матраци, марката Ergonomico се отличава с прецизна изработка от висококачествени, екологично чисти и безвредни материали, отговарящи на най-новите изисквания и стандарти за качество на Европейския Съюз. Колекцията Ergonomico е чудесен избор за търсещите мечтаното удобство в комбинация със стилен външен вид, на изгодна и достъпна цена. Насладете се на спокойствие и прекрасни сънища с Ergonomico. Защото всеки добър ден започва с добра нощ!

Според Dream on тяхната страст е съня. Мисията на компанията е усъвършенстване в изкуството на съня. Dream on използва материали на водещи световни компании в бранша като Eurofoam и YKK. Използват само най-добрите материали в продуктите си, които предлагат по-качествен естествен сън. Те са първата българска фирма производител която използва технологията EASY FRESH(R), която позволява лесна поддръжка в домашни условия, която рязко повишава хигиената на съня и намалява силно предпоставките за здравословни проблеми, породени от микроорганизми и домашна прах. Циповете които използват за техните продукти са YKK.

Ирим е търговска марка с история. Фирмата е създадена през 1990г. като ЕТ “Ирим-Иван Иванов”, с предмет на дейност производство и продажба на корпусна мебел. През тези години на развитие марката е утвърждава и заема престижно място на българския пазар. Създаването на нови продукти, непрекъснато подобряване на системите за качество и отговорност на ръководството са в основата на възхода на мебелна компания Ирим. Продуктовата гама се разширява с производството на мека мебел и матраци. Мебелите с марка Ирим са предназначени за хора ценящи практичността, качеството и стилния дизайн. Изделията са разделени в следните групи: обзавеждане за офиси и хотели, кухни, спални, детски стаи и антрета. За всяка група се издава каталог, които улеснява избора на клиента. Повече информация за Ирим можете да получите на  www.irimbg.com.

Паралел ЕАД е лидер в производството на мека мебел на българския пазар и задоволява със своя асортимент и най-изискания и претенциозен вкус. Фирмата е с над 20-годишен опит и разполага, както с професионалисти в дизайна, така и със специализирано модерно обурудване и персонал за изработка на разнообразни модели дивани, фотьойли и др. По настоящем ние предлагаме на българския и международен пазар мека мебел в различни текстили и кожи (естествени и синтетични) и голямо разнообразия от тапицерии. Те се доставят от най-реномирани световни производители и са с внимателно подбрани десени и характеристики, гарантиращи дългосрочната Ви инвестиция.

Фирма ПАРАЛЕЛ ЕАД е специализирана в производството на пенополиуретан. Благодарение на отличното техническо оборудване, с което разполага, фирмата е в състояние да произведе най-висококачествен продукт. Машините за производство и разкрояване са на водещи фирми в тази област от Германия и Италия. Възможно е разкрояване на листов материал с минимална дебелина 3 мм., рула с дебелина 7 мм. и детайли със сложен профил по шаблон на клиента. В собствената лаборатория на фирмата се извършва предварителен контрол на материалите, които се влагат в производството, а така също и текущ контрол, който е гаранция за постоянството в качеството на полиуретана.

Матраци Gold - Apolo

От 2004г. Gold-Apolo е собственик на една от първите фабрики за мебели в България – Карпати, основана през далечната 1927г. с традиционно производство на матраци. През септември  2009 г. “ГОЛД – АПОЛО” ООД  успешно се сертифицира по изискванията на стандарт ISO 9001:2008 след самостоятелно разработване и внедряване на Система за управление на качеството по проект, изпълняван от 2007 г. Реализирането на този проект допринесе за повишаване конкурентноспособността на фирмата, подобряване на вътрешната организация, както и повишаване на доверието на настоящи и потенциални клиенти, партньори и дистрибутори на мебели.

Фат

Фат ЕООД е най-големия български производител на композитни мивки за кухня и баня, цветни вани и поддушови корита от фибро стъкло. Основите на фирмата са положени през 1982г. с организирането на малко фамилно производство на рекламни сувенири с основна суровина – полиестерна смола. Продуктите на компанията са добре приети на европейския пазар, както с високото си качество и разнообразие на цветове и форми, така и заради приятното си усещане за настроение и хармония, което създава у всеки докоснал се до тях. С течение на времето натрупаният опит, новаторският дух и поставянето на клиента в центъра усилията на екипа водят до разширяване на производството и превръщат ФАТ във водещ български производител на композитни кухненски мивки и прагове за поддушово пространство.

Благодарение на своята успешна търговска политика и собствено ноу хау, днес Лекс груп е утвърдена международна компания с 25-годишна история. Компанията е специализирана във вноса и продажбата на аспиратори, кухненски уреди за вграждане и мивки на територията на България, Сърбия, Македония, Черна гора и Косово. Лекс груп е изключителен представител на престижните търговски марки Faber, Eurolux и Lino. Повече от 90% от продуктите които компанията предлага на Балканите, са предназначени за вграждане в модерната кухня. Един поглед към логото на Лекс груп е достатъчен, за да бъде разкрита същността на корпоративната философия Луксозни Ефективни Кухненски Системи.

пране на дивани и матраци

Експрес Партнерс е професионална фирма специализирана в пране на дивани и матраци по домовете и офисите за град София, Бургас, Северно и Южно Черноморие. Фирмата разполага с професионални екстракторни машини висок клас, почистването се извършва на предварително посочен от вас адрес /по домовете и офисите/. Използваме професионални почистващи препарати и машини, които имат световна репутация.Използваните от нас препарати се внасят от Англия с гарантирано добро качество, екологично чисти, антиалергични и 100% биоразградими, което ги прави абсолютно безопасни за вас и вашето семейство. Повече информация за предлаганите услуги от фирма Експрес Партнерс можете да получите на www.exprespartners.com