Моят Матрак » Производители на матраци

Производители на матраци

В Моят Матрак сме се постарали да подберем за Вас най-качествените матраци и продукти в сферата на обзавеждането и здравословния сън.

Доверете се на професионалистите от Моят Матрак, ние Ви гарантираме, че няма да съжалявате!


Logo Magniflex Лого Магнифлекс Партньори

Преди повече от 50 години Джулиано Магни създава своя първи матрак в малка стая в дома си в Прато, Италия. Днес Magniflex e водеща италианска марка, позната в цял свят и един от най-големите производители на матраци в Европа. Матраци Magniflex могат да бъдат намерени в над 60 страни, включително Япония, САЩ и Обединените Арабски Емирства. Тайната на успеха на Magniflex днес е същата, както и преди половин век и  се крие в съчетаване на  високотехнологични съвременни материали и италианско майсторство и дизайн за създаването на матрак с несравнимо качество, трайност и стил.

матраци iSleep лого

Матраци isleep се произвеждат в най-утвърдените европейски лаборатории за здравословен сън. В тях се влагат материали от най-високо качество разработени по последна технология. Затова и матраци isleep Ви дават 16години гаранция. Всички матраци isleep са с ядра от плътна високоеластична пяна, в комбинация с различни по дебелина слоеве мемори пяна, подсигурявайки изключителен комфорт по време на сън. Продуктите на матраци isleep са създадени с модерен, отличителен дизайн и очароват с взискателен подбор на текстил с различни обработки според Вашите конкретни нужди. Смяната на спалното бельо и докосването до матрак isleep доставят истинско удоволствие.

Матраци Екон logo

Продуктите на “ЕКОН” се изработват по лицензирана технология на DUNLOP чрез компютърна операционна система SIEMENS, която гарантира високо качество, постоянен контрол и екологично производство. Заводът в град Бяла е един от най-модерните в страната. Той разполага с 4 цеха и 3 склада за готова продукция. Комбинацията от висококачествени материали, модерна технология и екипът от висококвалифицирани специалисти обясняват успеха на матраците “Латекс”, както на българския, така и на международния пазар.

Нани лого

Най-важният елемент в рецептата за добър сън е матракът. Затова в своето производство, ние от матраци Нани, продължаваме да посвещаваме специално място на матраците. Моделите ни отговарят на разнообразните индивидуални потребности на хора с различно телосложение и нужда от почивка. Постигаме всичко с многогодишен опит и наблюдения, качествени материали, внедрени научни разработки и най-модерни машини. За нашето производство се грижат световни лидери като: немските “HENNECKE’’ и “FECKEN-KIRFEL”, американската “GRIBETZINTERNATIONAL”, италианската „RAM ELECTRONIKA”.

матраци paradise матраци парадайс лого

НЕКРАТО ООД е създадена през 2003 г. с основна дейност производство и дистрибуция на матраци, основи, легла, подматрачни рамки и аксесоари с търговска марка Paradise. Притежава съвременна, високотехнологична производствена база с ново оборудване от най-висок клас на водещи европейски производители. Фирмата притежава акредитация по UKAS и ANAB и е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008, превърнал се в международен еталон за управление на качеството. В основата на успеха и безспорната лидерска позиция на българския пазар в производството на матраци от среден и висок клас, е заложен стремежът за постигане на високо качество и прилагане на последните технологични нововъведения в индустрията за сън.

BRN Logo

BRN е един от водещите производители и доставчици на матраци и продукти за сън – протектори за матраци, покривки за матраци, легла и легла с повдигащ и регулиращ механизъм. Производствената база на BRN разполага с 27 000кв.м. площ и се намира с безмитната зона на Кайсери в Турция. Целта на матраци BRN е да заслужи уважението и доверието на своите клиенти, партньори и дистрибутори. BRN са специализирани в производството на различни видове матраци .

Матраци Тед

TED-BED е марката, с която матраци ТЕД са познати на световния пазар. В продължение на повече от десетилетие ТЕД твори новата история на производството на матраци в България. От самото й основаване през 1995 година, поредица от постижения превръща компанията в лидер на българския пазар. Ключът към успеха се крие в мисията, която ТЕД-БЕД си поставя – да отговаряме напълно на очакванията на клиентите за превъзходно качество и справедлива цена. Фирмата ТЕД-БЕД е насочена предимно към производство на пружинни матраци с пружини тип бонел (bonnell spring units) и индивидуално пакетирани пружинки, наречени покет (pocket spring units).

Матраци Don Almohadon

Матраци Don Almohadon се отличават с прецизна изработка и са произведени от екологично чисти, висококачествени и безвредни материали. Колекцията на матраци Don Almohadon съчетава качествата на високотехнологични съвременни материали – като мемори пяна и елиосел, и са безшумни, анатомични, антиакарни и дишащи. Поради специалните съставки във вътрешността си, не се влияят от теглото на човека и не се деформират. Антиалергични, с точково адаптиране, осигуряващо равномерен натиск във всяка една част на тялото. Don Almohadon е запазена търговска марка на испанския производител от висок клас на матраци, възглавници, протектори за матраци, топери и други .

matraci ergonomico logo

Матраци Ergonomico олицетворяват комфорта, удобството и здравословния сън. Създадени от специалисти с дългогодишна квалификация в сферата на производството на матраци, марката Ergonomico се отличава с прецизна изработка от висококачествени, екологично чисти и безвредни материали, отговарящи на най-новите изисквания и стандарти за качество на Европейския Съюз. Колекцията Ergonomico е чудесен избор за търсещите мечтаното удобство в комбинация със стилен външен вид, на изгодна и достъпна цена. Насладете се на спокойствие и прекрасни сънища с Ergonomico. Защото всеки добър ден започва с добра нощ!

Според Dream on тяхната страст е съня. Мисията на компанията е усъвършенстване в изкуството на съня. Dream on използва материали на водещи световни компании в бранша като Eurofoam и YKK. Използват само най-добрите материали в продуктите си, които предлагат по-качествен естествен сън. Те са първата българска фирма производител която използва технологията EASY FRESH(R), която позволява лесна поддръжка в домашни условия, която рязко повишава хигиената на съня и намалява силно предпоставките за здравословни проблеми, породени от микроорганизми и домашна прах. Циповете които използват за техните продукти са YKK.

дивани нани лого

Паралел ЕАД е лидер в производството на мека мебел на българския пазар и задоволява със своя асортимент и най-изискания и претенциозен вкус. Фирмата е с над 20-годишен опит и разполага, както с професионалисти в дизайна, така и със специализирано модерно оборудване и персонал за изработка на разнообразни модели дивани, фотьойли и др. По настоящем ние предлагаме на българския и международен пазар мека мебел в различни текстили и кожи (естествени и синтетични) и голямо разнообразия от тапицерии по марката Дивани Нани. Те се доставят от най-реномирани световни производители и са с внимателно подбрани десени и характеристики, гарантиращи дългосрочната Ви инвестиция.

Фирма ПАРАЛЕЛ ЕАД е специализирана в производството на пенополиуретан. Благодарение на отличното техническо оборудване, с което разполага, фирмата е в състояние да произведе най-висококачествен продукт. Машините за производство и разкрояване са на водещи фирми в тази област от Германия и Италия. Възможно е разкрояване на листов материал с минимална дебелина 3 мм., рула с дебелина 7 мм. и детайли със сложен профил по шаблон на клиента. В собствената лаборатория на фирмата се извършва предварителен контрол на материалите, които се влагат в производството, а така също и текущ контрол, който е гаранция за постоянството в качеството на полиуретана.

От 2004г. Gold-Apolo е собственик на една от първите фабрики за мебели в България – Карпати, основана през далечната 1927г. с традиционно производство на матраци. През септември  2009 г. “ГОЛД – АПОЛО” ООД  успешно се сертифицира по изискванията на стандарт ISO 9001:2008 след самостоятелно разработване и внедряване на Система за управление на качеството по проект, изпълняван от 2007 г. Реализирането на този проект допринесе за повишаване конкурентоспособността на фирмата, подобряване на вътрешната организация, както и повишаване на доверието на настоящи и потенциални клиенти, партньори и дистрибутори на мебели.

мивки фат лого

Фат ЕООД е най-големия български производител на композитни мивки за кухня и баня, цветни вани и поддушови корита от фибро стъкло. Основите на фирмата са положени през 1982г. с организирането на малко фамилно производство на рекламни сувенири с основна суровина – полиестерна смола. Продуктите на компанията са добре приети на европейския пазар, както с високото си качество и разнообразие на цветове и форми, така и заради приятното си усещане за настроение и хармония, което създава у всеки докоснал се до тях. С течение на времето натрупаният опит, новаторският дух и поставянето на клиента в центъра усилията на екипа водят до разширяване на производството и превръщат ФАТ във водещ български производител на композитни кухненски мивки и прагове за поддушово пространство.

електроуреди лекс груп лого

Благодарение на своята успешна търговска политика и собствено ноу хау, днес Лекс груп е утвърдена международна компания с 25-годишна история. Компанията е специализирана във вноса и продажбата на аспиратори, кухненски уреди за вграждане и мивки на територията на България, Сърбия, Македония, Черна гора и Косово. Лекс груп е изключителен представител на престижните търговски марки Faber, Eurolux и Lino. Повече от 90% от продуктите които компанията предлага на Балканите, са предназначени за вграждане в модерната кухня. Един поглед към логото на Лекс груп е достатъчен, за да бъде разкрита същността на корпоративната философия Луксозни Ефективни Кухненски Системи.

Вашият нов матрак е тук!

Онлайн магазин за матраци

Поръчка