Меню Затваряне

Имате ли нужда от нов Матрак?

Нов Матрак

Трябва ли Ви нов матрак?

Лесно се подминава темата за Вашия матрак, но той е изключително важен за Вашето здраве и ежедневна продуктивност. Ето 5 въпроса, които ще Ви помогнат да решите дали имате нужда от нов матрак.

Използвате ли го от 8 години?

8 години не е срока на годност на всички матраци, но за 8 или повече години някои матраци започват да губят своите качества. Ако вашия матрак е на 8 или повече години замислете се дали се усеща както в началото когато е бил нов. Производителите на матраци препоръчват подмяна на матрака на всеки 8 години.

Изглежда ли стар и деформиран?

Разгледайте добре Вашия матрак за деформации (пропадания и бабуни), акари и бактерии. Възможно е Вашия матрак да е деформиран и да е дом на акари и бактерии.

Усещате ли различна твърдост?

Натиснете с ръка Вашия матрак последователно на местата на които спите и на местата, които не сте използвали. Усещате ли разлика в твърдостта? Прочетете каква е идеалната твърдост за ортопедичен матрак.

Чувствате се постоянно изморени?

Чувствате се изтощени сутрин след като се събудите и през целия ден Ви се спи? Помните ли кога за последно сте спали “като бебе”? Вижте нашите седем съвета за по-добър сън.

Спите ли по-добре при приятели или в хотели?

Когато сте на гости във Ваши приятели или сте посетили хотел, спите ли по-добре или нямате търпение да се приберете и да си легнете във Вашето легло?

Ако сте отговорили на повечето въпроси с “ДА”, значи имате нужда от нов матрак. Не се притеснявайте ние сме тук за да Ви помогнем. Прочете повече как да изберете Вашият нов Матрак тук.

Нашите предложения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *