Моят Матрак » Полезни съвети и мнения за матраци » Имате ли нужда от нов Матрак?
Мъж чудещ се пред два матрака, на кой точно нов Матрак да легне

Имате ли нужда от нов Матрак?

Трябва ли Ви нов матрак?

Лесно се подминава темата за Вашия матрак, но той е изключително важен за Вашето здраве и ежедневна продуктивност. Ето 5 въпроса, които ще Ви помогнат да решите дали имате нужда от нов матрак.

Използвате ли го от 8 години?

8 години не е срока на годност на всички матраци, но за 8 или повече години някои матраци започват да губят своите качества. Ако вашия матрак е на 8 или повече години замислете се дали се усеща както в началото когато е бил нов. Производителите на матраци препоръчват подмяна на матрака на всеки 8 години.

Изглежда ли стар и деформиран?

Разгледайте добре Вашия матрак за деформации (пропадания и бабуни), акари и бактерии. Възможно е Вашия матрак да е деформиран и да е дом на акари и бактерии.

Усещате ли различна твърдост?

Натиснете с ръка Вашия матрак последователно на местата на които спите и на местата, които не сте използвали. Усещате ли разлика в твърдостта? Прочетете каква е идеалната твърдост за ортопедичен матрак.

Чувствате се постоянно изморени?

Чувствате се изтощени сутрин след като се събудите и през целия ден Ви се спи? Помните ли кога за последно сте спали „като бебе“? Вижте нашите седем съвета за по-добър сън.

Спите ли по-добре при приятели или в хотели?

Когато сте на гости във Ваши приятели или сте посетили хотел, спите ли по-добре или нямате търпение да се приберете и да си легнете във Вашето легло?

Ако сте отговорили на повечето въпроси с „ДА“, значи имате нужда от нов матрак. Не се притеснявайте ние сме тук за да Ви помогнем. Прочете повече как да изберете Вашият нов Матрак тук.

Нашите предложения:

Автор

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Поръчка