Меню Затваряне

На изплащане.

В магазин за Матраци и Обзавеждане Моят Матрак можете за закупите всички предлаги артикули на изплащане само срещу лична карта. Предлагаме голямо разнообразие от варианти и периоди на изплащане за които можете да научите повече на посочените ни контакти. Вече не е нужно да събирате месеци наред за да спите комфортно, свържете се с нас и научете повече и за промоционалните ни предложения на изплащане Без оскъпяване! Моят Матрак работи с лидерите в стоковото кредитиране TBI Bank, Unicredit Group и BNP Paribas. Минималната сума за кандидастване зависи от кредитора и варира от 100 до 150лв.

На изплащане На изплащане На изплащане

Плащане при доставка.

При онлайн поръчки, плащането може да се извърши при доставка на куриера чрез наложен платеж с пощенски паричен превод.

По банков път.

Моят Матрак приема плащания по банков път за закупената от Вас стока. При поръчка през нашия сайт ще получите информация на посочения от Вас e-mail за нашата банкова сметка.

Магазин Моят Матрак си запазва правото да изиска аванс при online поръчка на определени артикули за, което ще бъдете уведомени при потвърждаването на Вашата поръчка по телефона. Приятно пазаруване и не пропускайте да се консултирате с нашите специалисти на място или на посочените контакти. За нас е удоволствие да Ви помогнем в избора на нов матрак и обзавеждане.