Моят Матрак » Начини на плащане

Начини на плащане.

На изплащане:

В онлайн магазин за матраци Моят Матрак можете да закупите всички предлагани артикули на изплащане само срещу лична карта. Предлагаме голямо разнообразие от варианти и периоди на изплащане за които можете да научите повече на посочените ни контакти. Вече не е нужно да събирате месеци наред за да спите комфортно, свържете се с нас и научете повече и за промоционалните ни предложения на изплащане Без оскъпяване! Моят Матрак работи с лидерите в стоковото кредитиране TBI Bank, Unicredit Group, ДСК Банк и BNP Paribas. Минималната сума за кандидатстване зависи от кредитора и варира от 100 до 150лв.

Плащане с карта:

В онлайн магазин за матраци Моят Матрак можете да платите Вашата поръчка с VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, Diners Club, Discover, Bcard и Transcard.

*След като натиснете бутон „Продължи към Transcart“ ще бъдете пренасочени към сайта на trans.card, за да платите с Вашата карта.

Плащане при доставка:

При онлайн поръчки, плащането може да се извърши при доставка на куриера чрез наложен платеж с пощенски паричен превод.

Във връзка с последните законови промени от наредба Н-18, плащането се приема от лицензиран пощенски оператор ( Еконт, Лео Експрес или Европът ), чрез пощенски паричен превод. В тези случаи търговеца е освободен от задължението за издаване на касов бон, той се заменя с разписката, която ще получите от куриера и е Важно да се съхранява за гаранционните продукти. Законово основание за това е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата, не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са е Еконт, Български пощи и др.

По банков път:

Моят Матрак приема плащания по банков път за закупената от Вас стока. При поръчка през нашия сайт ще получите информация на посочения от Вас e-mail за нашата банкова сметка.

Магазин за матраци Моят Матрак си запазва правото да изиска аванс при online поръчка на определени артикули за, което ще бъдете уведомени при потвърждаването на Вашата поръчка по телефона. Приятно пазаруване и не пропускайте да се консултирате с нашите специалисти на място или на посочените контакти. За нас е удоволствие да Ви помогнем в избора на нов матрак и обзавеждане.

Очаквайте скоро и още удобни начини на плащане от нас.

Избери сега твоят нов матрак и се наслади на спокоен и здравословен сън!

Поръчка