Меню Затваряне
матрак с Мемори пяна

Предимства на матраци с мемори пяна.

Защо да избера на матраци с мемори пяна?

За тези от Вас търсещи максимална опора за цялото тяло матракът с мемори пяна е идеалният избор за Вашата спалня. Тези матраци имат функцията да реагират на топлината на човешкото тяло и да поемат формата му, разпределяйки натоварването. Тази специална технология прави мемори пяната подходяща при схващания, сутрешни изкривявания и неспокоен сън. Приемайки формата на тялото материалът облекчава натискът върху ставите, намалявайки точките на натоварване. И ако партньорът Ви често се мята и върти вечер, матракът от мемори пяна ще Ви осигури необезпокояван сън.

Друго предимство на мемори пяната е, че тя е устойчива на мухъл, бактерии, дървеници,акарии и много видове алергени, които могат да доведат до астматични пристъпи.

Мемори пяната е проектирана да удължи живота на Вашият матрак.

матраци с мемори пянаПървоначално е разработена през 60-те години от група химици от НАСА. Извървяла е доста път от тогава и е била доразвивана многократно. Тя представлява Полиуретан разработен да бъде с по- висока плътност и вискозитет от стандарният.

Екипът на „Моят матрак“ се стараем да Ви осигурим възможно най- добрият сън затова сме се постарали да Ви гарантираме голямо разнообразие от Матраци с мемори пяна. Ако имате въпроси относно Матраците от мемори пяна или си мечтаете да спите на нов матрак възможно най-скоро не се колебайте и се свържете с нас на посочените контакти.

За тези от Ваш, които се интересуват от естествени материали, препоръчваме да прочетете нашите съвети за латексови матраци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *