Меню Затваряне

Кампания isleep Октомври

Матраци на руло , информация и факти.

Матрак навут на руло

Матраци на Руло

В тази статия ще ви дадем повече информация за матраците на руло, как се опаковат, как се разопаковат и колко време трябва да се оставят преди да се използват.

*Само двулицевите модели се предлагат вакумирани на руло.

Как се опаковат матраците на руло?

След като бъде произведен матрака, се поставя в плътен и дебел найлон, машина измуква въздуха и навива матрака на руло. Тази опаковка е много практична и лесна за транспортиране, складиране и доставка до Вашия дом.

Представете си колко по-лесно е просто да качите матрака в асансьора, и след това да го разопаковате в спалнята си, от колкото да ангажирате приятели и роднини да Ви помагат за да го качвате по стълбите.

Как се разопаковат матраци на руло?

В голяма част от случаите опаковките са подходящи за разопаковане на ръка (по-долу във видеото сме демострирали как се разопакова матрак на руло). Разкъсвате горния слой опаковка, развивате рулото и изваждате матрака от опаковката. Ако не успеете на ръка. можете да използвате ножица, но много внимавайте да не нараните дамаската на матрака, докато разрязвате найлона.

Колко време отнема на матрака да си възстанови формата?

След разопаковане матрака се поставя на подматрачната рамка или на равна повърност. Винаги в гаранционната карта на матрака е посочено колко време трябва на матрака за да си възстанови формата. То е средно отколо 24 часа, преди да се използва.

Инструкция за разопаковане на матраца на руло

Колко време може да престои в тази опаковка?

След получаването на вакуумиран матрак, той трябва да се разопокава до 30 дни, или ако не е изришно упоменат друг срок. При прекалено дълго съхранение в тази опаковка, е напълно възможно да не си възстанови формата.

Нашите предложения:

Често Задавани Въпроси:

Какви матраци могат да бъдат навити на руло?

Само двулицевите матраци се вакумират и навиват на руло. Разгледайте ги тук.

Колко време трябва да се остави матракът след разопаковане?

Всеки матрак е придружен с гаранционна карта, на която е упоменато, колко време трябва да не се използва матракът след разопаковане, за да си възстанови формата. Обикновенно между 24 и 48 часа.

Лесно ли се разопакова?

В нашата статия можете да прочетете и изгледате видео, как се разопакова матрак на руло.

Деформират ли се ролираните матраци, заради опаковката си.

До момента не сме имали случай, в който матрак да бъде деформиран след разопаковането му. Производители, и вносителите се грижат матраците да не престояват прекалено дълго време на склад, и няма опасност да има деформация от начина на опаковане и складиране.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *