Матраци за хотели

Матраци за хотели

Матраци за хотели

В тази статия ще разберете какви са подходящите модели матраци за хотели, какво трябва да съобразите, когато търсете матрак за хотел и какъв диапазон от цени и срокове за доставка можете да очаквате при покупка на по-голямо количество матраци.

Матраци за хотели

Кои са най-подходящите матраци за хотели?

Удобният матрак, заедно със завивките и възглавниците, е един от основните елементи, чрез които можете да предложите незабравим престой на гостите. Много често ни се е случвало наши клиенти да споделят, че когато са били на почивка матраците в хотела им са били много удобни и са се наспивали така от години. Дори ни се е налагало да търсим информация от хотелиерите, за да доставим същите матраци на нашите клиенти. 

Важно е и матраците във Вашия хотел да бъдат подходящи за дългосрочна употреба и поддръжка. 

От опит знаем, че най-предпочитаните модели матраци за хотел са двулицевите. Това са матраците, с които ще съвместите търсенето удобство за клиентите и необходимостта от практичност при поддръжка.

Едно от предимствата на двулицевите матраци при ползването им за обзавеждане на хотели е, че повечето модели са с различни твърдости от двете страни. С избора на двулицеви матраци за хотела ви, Вие можете да добавите допълнителна стойност на Вашия хотел, като предлагате избор на клиентите си “Твърд или средно твърд матрак желаете да подготвим за Вашата стая?”. 

Второто важно предимство на двулицевите матраци е, че са по-леки от еднолицевите и е много по-лесно да се подменят чаршафи, протектори и завивки от Вашите служители.
В допълнение към това, ако искате вашите гости да помнят дълго време престоя си при Вас, препоръчваме да се насочите към комфортните модели матраци с добавена мемори пяна.

Кое е най-важното при избора на матраци за хотел?

В работата си с хотелиери сме установили, че най-важното при избора на матраци за хотел са характеристиките на матрака, начините за поддръжката му и ценовия диапазон на матраците.

Първият основен фактор при покупката на матраци за хотели е изборът на характеристики на матраците. Характеристиките на матраците в хотела ви, зависят от това какво искате да предложите на гостите си и какъв е бюджетът, с който разполагате.

 От Моят Матрак сме подбрали най-подходящите модели матраци за хотел, на база на съотношение цена:качество и отстъпки за количества.

Какво още е Важно при избора на матраци за хотел?

Вторият основен фактор, който да съобразите при избор на матраци за хотела ви е начина, по който ще запазите качествата и удобството на матрака колкото е възможно по-дълго. Запазването на свойствата и качеството на матраците е свързано и с важната роля на протектора за матрак.  Той предпазва матраците в хотела от разлети течности, пот, мъртва кожа и други замърсявания по време на сън. Протекторът за матрак доказано удължава неговия живот. Често ни задават въпроса “Дали не е по-добре да си вземем матраци със сваляеми калъфи?” Според нас това не е най-удачният вариант за хотели, защото калъфите са доста по-трудни за сваляне и почистване. За да изперете калъфите им трябва да използвате химическо чистене, а повечето модели имат пришита  мемори пяна в калъфите и рискувате да ги повредите. Ето защо протекторът за матрак е по-практичният избор за Вашият хотел.

Не на последно място фактор при избора на матраци за хотели са и цените на матраците. В зависимост от различните количества, модели и други параметри на поръчката цените на матраците за хотели могат да достигнат до 30 % отстъпка.

Какви матраци за хотели се купуват?

Благодарение на инвестициите в модерни технологии, качеството и издръжливостта на матраците с пяна се подобриха значително. Това от своя страна породи и повишено търсене на матраци с високо еластична и пенополиуретанова пяна, за сметка на пружинните матраци.

Матраците с пяна са един от най-честите избори на хотелиерите, с които работим. Подходящ избор са матраците с добавена мемори пяна – това е термоактивен материал, който се оформя около тялото и не натоварва мускулите и ставите по време на сън. 

Какви са цените на матраците за хотели?

Моят Матрак е оторизиран представител на едни от най-разпознаваемите производители, и като такива можем да Ви предложим матраци за Вашия хотел на изгодна цена.

Цените се определят от фактори, като размери, съдържание, брой матраци в поръчката и други променливи. Стандартните модели при поръчка на големи количества могат да бъдат намалени с до 30% от редовните цени.

Често задавани въпроси:

Какви са цените на матраците за хотели?

Цените зависят от доста фактори, като размери, съдържание, брой и т.н.. Поради това ценова оферта можете да получите след като се свържете с нас и уточним детайлите?

Какъв е срокът на доставка на по-голямо количество матраци за хотели?

Срокът за доставка зависи от производителя, но стандартно се доставят до 30 работни дни.

Колко струва доставката на матраци за хотели?

Доставката на матраци за хотели е безплатна до всяко населено място в България.

Ако търсите матраци за хотели, имате въпроси и се нуждаете от експертен съвет и ценова оферта, пишете ни или ни потърсете на телефон 0885 11 90 29.

Напише коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Поръчай