Меню Затваряне

Кампания isleep Октомври

Матраци за хотели

Матраци за хотели

Матраци за хотели, можете да поръчате от Моят Матрак. Ние сме оторизиран представител на едни от най-разпознаваемите производители, и като такива можем да Ви предложим матраци за Вашият хотел на изгодна цена.

Много често ни се случва, наши клиенти да споделят, че когато са били на почивка матраците в хотела са им били много удобни, и че не са се наспивали така от години. Дори ни се е налагало да търсим информация от хотелиерите, за да доставим същите на нашите клиенти. Това е доказателство колко важно е матраците във Вашият хотел да са качествени и удобни, те са един от факторите, които помагат да предложите незбравим престой за гостите.

Какви матраци за хотели се препоръчват?

От опит знаем, че най-предпочитаните модели матраци са двулицевите. Едно от предимствата им е, че повечето модели са с различни твърдости от двете страни. Ако заложите на такъв тип матраци, Вие можете да добавите допълнителна стойност на Вашият хотел, като предлагате избор на клиентите си “Твърд или средно твърд матрак желаете да подговим за Вашата стая?”. Друго предимство е, че са по-леки от еднолицевите и е много по-лесно да се подменят чаршафи, протектори и завивки от Вашите служители.

Какво още е Важно при избора на матраци за хотел?

Разбира се Вие искате матраците, които ще закупите да запазят качествата и удобството си колкото е възможно по-дълго. Ето тук ще Ви изтъкнем важната роля на протектора за матрак.  Той предпазва матраците от разляти течности, пот, мъртва кожа и други замърсявания по време на сън. Протектора за матрак доказано удължава неговият живот.

Често ни задават въпроса “Дали не е по-добре да си вземем матраци със сваляеми калъфи?” Според нас това не е най-удачният вариант за хотели, защото калъфите са доста по-трудни за сваляне и почистване. За да изперете калъфите им трябва да използвате химическо чистене, а повечето модели имат прошита  мемори пяна в калъфите и рискувате да ги повредите. Ето защо протектора за матрак е по-практичният избор за Вашият хотел.

Ако търсите матраци за хотели, имате въпроси, желаете да Ви консултираме, искате оферта с цени, или всичко изброено, не се колебайте да се свържете с нас чрез контактната форма по-долу или чрез удобен за Вас начин.

  Какви са цените на матраците за хотели?

  Цените зависят от доста фактори, като размери, съдържание, брой и т.н.. Поради това ценова оферта можете да получите след като се свържете с нас и уточним детайлите?

  Какъв е срока на доставка за повече на брой матраци?

  Срока за доставка зависи от производителя, но стандартно се доставят до 30 работни дни.

  Колко струва доставката?

  Доставката е безплатна до всяко населено място в България.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *