Меню Затваряне
Как да изберем матрак

Как да изберем матрак?

Чудите се как да изберете матрак, къде можете да тествате и как да сте сигурни дали това е Вашият матрак? В следващите редове ще се опитаме да отговорим на тези въпроси.

Избора на нов матрак понякога е изключително труден, особено при толкова голям избор на матраци. За да започнете търсенето е Важно да имате отговори на няколко въпроса.

  1. Какъв размер матрак Ви трябва?

Премерете вътрешното разстояние на леглото където влиза матракът, ако матрака стъпва върху леглото, тогава измерете външния размер на леглото.

  1. Двулицев или еднолицев матрак?

Тук зависи дали леглото Ви позволява поставянето на двулицев матрак. Ако в момента матрака Ви стъпва върху леглото, то трябва да търсите само и единствено еднолицев модел. Ако пък имате подматрачна рамка, задължително търсите двулицев. В случай, че матрака Ви влиза в леглото и нямате подматрачна рамка, е въпрос на избор дали да инвестирате в подматрачна рамка и двулицев матрак. Прочети повече за еднолицев матрак и двулицев матрак.

  1. Колко сте готови да инвестирате в матрак?

Имайте предвид, че най-вероятно следващите 10 години ще спите на тази инвестиция, затова е важно да решите, колко сте готови да платите.

Къде и как да тествате? Или да поръчате онлайн?

  1. В нашата мострена зала можете да тествате над 40 модела на водещи производители. Важно е когато посетите магазин за матраци да тествате матрака на основа като Вашата, или просто казано, ако търсите двулицев матрак, той е добре да се тества на подматрачна рамка, която е идентична на Вашата. В случай че Вашето легло е с твърда основа, е задължително да тествате матрака на твърда основа.

Облечете се комфортно, за да Ви е комфортно докато лягате на матраците 🙂

  1. Ако нямате време да посетите магазин, можете да се консултирате с нашите специалисти, и да поръчате бързо и лесно онлайн от нашият магазин. Ние ще имаме грижата Вие да останете доволни.

Дали това е Вашият матрак?

  1. Важно е да тествате матрака в позата в, която спите. Прочетете повече за какъв матрак е подходящ за Вашата поза на сън.
  2. Полегнете поне за 15 минути на избраната от Вас мостра, за да усетите максимално твърдостта и качествата на матрака. Ако след това не изпитвате напрежение, Вие можете да се доверите на този модел!

Ако сме били полезни с нашата статия Как да изберем матрак, споделете Вашите отзиви в коментарите.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *