Меню Затваряне

Кампания isleep Октомври

Каква възглавница да избера?

възглавница Siver Sense Тед

Как да избера възглавница?

И колко е важна една възглавница за добрия сън?

Също както матрака възглавницата трябва да Ви осигурява нужният комфорт и да поддържа добре вратът и главата Ви. Когато сте в легнало положение главата Ви трябва да е в същата позиция спрямо гръбначният стълб и раменете, както когато сте в изправена позиция.

За спящите на една страна

Например ако спите на една страна най-вероятно ще предпочитете по-твърда и по-висока възглавница, която да компенсира разстоянието между раменете и главата. Разгледайте подобен вариант тук.

Възглавница Maxima isleep

За спящите по гръб

Ако спите по гръб опитайте със средно твърда въглавница. Разгледайте нашето предложение тук.

Възглавница Мемори Форм Нани

За спящите по корем

За тези, който  предпочитат да спят по корем, вашият избор трябва да е мека възглавница, която да намали натоварването на врата Ви. Такъв модел можете да разгледате тук.

Възглавница Cool Comfort isleep

Днес потребителя има достъп до голям избор от различни по-вид и марка възглавници. Купуването на подходящата за Вас е важна стъпка от изграждането на една сполучлива система за пълноценен сън. Препоръчваме Ви преди да закупите каквато и да е възглавница да я пробвате в магазина.

Периодът, за който може да се ползва една възглавница до голяма степен зависи от нейното качество. За предпочитане е да се подменят всяка година. Лесен начин да определите дали възглавницата Ви е за подмяна е като я сгънете на две и я натиснете докато излезе всичкият въздух от нея. Ако възвърне първоначалната си форма не е необходима смяна, ако ли не е време да изберете нова.

С течение на употребата може да забележите различни следи от употреба. Ако откриете някои от следните по Вашата възглавница е време да я смените ако:

  • Вече не я чувствате толкова удобна както преди;
  • Има видими следи от замърсяване;
  • Усещате бучки и неравности;

Разгледайте нашите предложения.

Нашите предложения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *