Меню Затваряне

Magniflex promo

Каква възглавница да избера?

възглавница

Как да избера възглавница?

И колко е важна една възглавница за добрия сън?

Също както матрака възглавницата трябва да Ви осигурява нужният комфорт и да поддържа добре вратът и главата Ви. Когато сте в легнало положение главата Ви трябва да е в същата позиция спрямо гръбначният стълб и раменете, както когато сте в изправена позиция.

Например ако спите на една страна най-вероятно ще предпочитете по-твърда и по-висока възглавница, която да компенсира разстоянието между раменете и главата. Разгледайте подобен вариант тук.

Как да избера Възглавница

Ако спите по гръб опитайте със средно твърда въглавница. Разгледайте нашето предложение тук.

Как да избера Възглавница
Как да избера Възглавница

За тези, който  предпочитат да спят по корем, вашият избор трябва да е мека възглавница, която да намали натоварването на врата Ви. Такъв модел можете да разгледате тук.

Възглавница

Днес потребителя има достъп до голям избор от различни по-вид и марка възглавници. Купуването на подходящата за Вас е важна стъпка от изграждането на една сполучлива система за пълноценен сън. Препоръчваме Ви преди да закупите каквато и да е възглавница да я пробвате в магазина.

Периодът, за който може да се ползва една възглавница до голяма степен зависи от нейното качество. За предпочитане е да се подменят всяка година. Лесен начин да определите дали възглавницата Ви е за подмяна е като я сгънете на две и я натиснете докато излезе всичкият въздух от нея. Ако възвърне първоначалната си форма не е необходима смяна, ако ли не е време да изберете нова.

С течение на употребата може да забележите различни следи от употреба. Ако откриете някои от следните по Вашата възглавница е време да я смените ако:

  • Вече не я чувствате толкова удобна както преди;
  • Има видими следи от замърсяване;
  • Усещате бучки и неравности;

Разгледайте нашите предложения.

Нашите предложения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *