Моят Матрак » За нас

Кои сме ние?

Моят Матрак е онлайн магазин за матраци и обзавеждане от ново поколение! Това е мястото, в което се грижим за качествения ви сън в рамките на бюджета, с който разполагате.

Предлагаме различни видове матраци в широк диапазон от ценови класове, както на място в мострената ни зала, така и онлайн, в електронния ни магазин.

Вижте повече за Моят Матрак или елате да разгледате библиотеката ни от матраци, за да знаете повече за качествения сън и да спите по-удобно на матрака, който ви приляга най-добре.

Магазин за матраци онлайн
Нашата библиотека от матраци.

Екип:

За нас екип Тодора

Тодора

Как можете да се свържете с нас?

Можете да ни се обадите на телефон 0885 119029 или да ползвате чат линията ни. Вижте повече в контакти и не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.

Какво ще намерите в Моят матрак?

Вярваме, че грижата за добрия Ви сън започва с разбиране на индивидуалните Ви нужди. В Моят Матрак, към разнообразието от матраци от различни ценови класове, добавяме и експертни съвети относно материалите на матрака, качествата му, предимствата и недостатъците на всеки вид. На сайта ни можете да намерите полезни съвети, детайлни описания на видовете матраци, както и филтър, с който сами да откриете най-доброто предложение за вас.

Промоции (и ценова политика)

Стремим се да ви предложим най-изгодните предложения за качествен и полезен сън. Затова цените в Моят матрак са цени определени от производителя. При нас не само няма да бъдете натоварени с допълнителна надценка и винаги, но винаги ще имате на разположение различни промоции на някои от продуктите ни. Следете страница промоции за повече информация.

Кои са нашите партньори и производителите с които работим?

Партньори.

Общи условия и политика за лични данни

Тук можете да се запознаете с нашите общи условия и с политика за лични данни.

Вие за нас

Тук можете да видите какво споделят клиентите за нас или сами да оставите твоето мнение.

Какво още?

Да, предлагаме и матраци за яхта :), както и всякакъв вид нестандартен размер матраци.

Поръчка